Кличко знайшов заміну Білоцерковцю



Андрій Фіщук.Фото з facebook

Мер Києва Віталій Кличко призначив директором Департаменту благоустрою і збереження природного середовища Андрія Фіщука.

Про це у facebook написав депутат Верховної Ради і радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Директором департаменту благоустрою й охорони навколишнього середовища Київської міської адміністрації призначений Андрій Фіщук. Будемо разом, я як радник мера з питань благоустрою, він як директор департаменту, максимально взаємодіяти в питаннях наведення порядку в Києві. Вірю, що в нас це вийде", - написав Білоцерківець.

У свою чергу Фіщук у facebook відразу закликав місцевих жителів повідомляти йому про всі платня пов’язані з порушення благоустрою у столиці.

"Впевнений, що наша команда зробить місто чистішим, охайнішим та комфортнішим для киян і гостей столиці. Прошу друзів, підписників та інших користувачів ФБ звертатися із питаннями, що на ваш погляд потребують реагування, на гарячу лінію Департаменту за телефоном 044 4893606; факс: 044 4893631, 044 4893368; електронна пошта: blagodep@kievcity.gov.ua", - написав новий керівник Департаменту.

Як відомо, 29 березня Білоцерківець приступив до обов'язків депутата Верховної Ради й був відсторонений від посади директора Департаменту благоустрою КМДА. Він став радником мера Києва з питань благоустрою.

Фіщук раніше займав посаду помічника Кличка у відділі організаційно-документального забезпечення діяльності мера столиці (патронатної служби) КМДА.

Українська правда. Київ

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ