Білоцерковець: мені погрожує екс-регіонал за знесення майданчика ресторану



Фото з facebook Івана Кліпи

Народний депутат і радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець заявляє, що йому погрожує екс-нардеп Володимир Медянник за занесення літнього майданчика ресторану R&B на Басейній.

Про це він написав у facebook.

"Весь вечір мені написує смски з погрозами колишній депутат парламенту від Партії Регіонів Володимир Медянник. Обіцяє помститися за знесення літнього майданчику його ресторану на Бассейній", - написав народний депутат.

Як повідомив Білоцерковець "Українській правді. Київ", Медянник писав смс з погрозами до 1:30 ночі.

"Загалом з 7-ї вечора до 1:30 ночі прислав десь з 50 смс. Писав, що мене не врятує ні мер, ні хтось інший, погрожував медіа-атаками. Мовляв, Білоцерковець бере за дозвіл розміщення літніх майданчиків по 10 тисяч доларів і ділиться. Потім політтехнологами лякав, обзивався і матюкався", - розповів нардеп.

Він наголосив, що екс-регіонала обурило не те, що майданчик демонтували, а те, що відтепер він не може його встановити до кінця цього року.

"Це була кричуща ситуація. Люди до них не раз скаржились, просили дати доступ до пориву. Ресторатор не відреагував – вони частково пустили "Київенерго", але там роботи просто неможливо було виконувати. А 26 квітня люди перекрили дорогу і стали вимагати не просто доступу до пориву, а вимагали уже демонтажу майданчика. Я взяв на себе відповідальність і сказав на комісії з тимчасових споруд "якщо люди вже дорогу перекривають, то майданчик демонтуємо, і ми точно його не маємо права легалізувати цього року", - комісія це підтримала", - пояснив він.

Фото смс від Медянника 

Майданчик R&B демонтували 26 квітня, 27 квітня мають демонтувати майданчик ресторану "Срібні ложки".

"Майданчики місто не легалізує доти, доки ресторатор не збере підписи хоча б половини мешканців", - наголосив Білоцерковець.

"Після цього я став отримувати ці погрози. Сам відповів один раз – сказав, що це не звичне регіоналівське рєшалово, а звичайна справедливість", - додав нардеп.

Фото смс від Медянника  

Заяви до поліції щодо погроз він поки не писав.

"Поки не писав заяви. Я хочу зрозуміти, чи ці погрози дійсно несуть небезпеку, чи то Меддяник просто п’яний був. От сьогодні чекаю – може, що ще напише. Бо якщо людина просто п’яна була – то чи варто на це реагувати? Я хочу проконсультуватися у наших луганських ударівців, щоб вони підказали, чи він реально божевільний і неадекватний і варто написати заяву до поліції, чи може просто на п’яну голову писати всяку дурню", - підсумував Білоцерковець.

Він наголосив, що якщо виявиться, що ці погрози можуть становити загрозу життю його чи родини, то він напише заяву до поліції.  

Як відомо, вранці 26 квітня місцеві жителі перекрили рух на вулиці Басейній, протестуючи проти літнього майданчика кафе R&B, через яке у довколишніх будинках немає гарячої води.

По об обіді 26 квітня працівники КП "Київблагоустрій" взялися демонтувати літні майданчики ресторанів "Roast and Brеw" і "Срібні ложки", через яких мешканці сусідніх будинків залишились без гарячої води.

Ірина Балачук, Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ