Поліція затримала киянина, який убив військового і поранив таксиста


Поліція затримала чоловіка, підозрюваного в убивстві військовослужбовця та у замаху на вбивство таксиста в Києві.

Про це повідомляє сайт Головного управління Національної поліції Києва.

Обидва злочини були скоєні у Дарницькому районі столиці з інтервалом у кілька хвилин.  

Інформація про перший злочин надійшла в Дарницьке управління поліції о 21:19 – на вулиці Тепловозній невідомий наніс ножове поранення в шию водієві таксі.

За словами потерпілого, нападником виявився пасажир, який замість оплати за надану послугу почав його бити, а потім вдарив ножем.

Коли бійку побачив перехожий, злочинець схопив мобільний телефон таксиста та зник із місця події. 38-річного потерпілого доставили в лікарню, де його прооперували.

Фото поліції 

А через 20 хвилин поліцейські отримали повідомлення про те, що біля озера, неподалік вулиці Драгоманова, знаходиться підозрілий чоловік.

Коли поліція приїхала на місце, то виявила труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

"За попередніми даними, смерть чоловіка – 43-річного військовослужбовця, наступила від ножових поранень у голову. Також встановлено, що після вбивства зловмисник забрав сумку, два мобільні телефони, пристрій для відстрілу гумових куль та одяг потерпілого", - йдеться в повідомленні.

У ході проведення необхідних слідчо-оперативних заходів працівники карного розшуку встановили 24-річного киянина, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочинів.

Затримання відбулося в одному з гуртожитків. Під час обшуку правоохоронці виявили відібрані у потерпілих речі.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ст. 187 (Розбій), ст. 15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ