У центрі Києва перекрили рух: жителі вимагають демонтажу тераси кафе. ФОТО



Вранці 26 квітня місцеві жителі перекрили рух на вулиці Басейній, протестуючи проти літнього майданчика кафе R&B, через яке у довколишніх будинках немає гарячої води.

Про це у facebook написав Назар Науменко.

За його словами, на вулиці Басейній, 5а розташована прибудова ресторану R&B, яка заважає дістатись до ремонту розірваної труби водопостачання ремонтними службам.

Мешканці без води сидять уже більше тижня. Люди звертались до КМДА, до Департаменту благоустрою, однак проблему так і не вирішили.

"Обіцянка цяцянка... Приблизно так можна охарактеризувати події із демонтажем ресторанів R&B розташованих на вул. Басейній, 5 а. Громаді увірвався терпець – перекриваємо дорогу!!", - написав Науменко. 

Народний депутат і радник мера з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець, назвав такі дії керівництва ресторану нахабством і запевнив, що літній майданчик демонтують.

"Дивуюся нахабству деяких рестораторів на вулиці Басейній. У кількох будинках вже тиждень відсутнє гаряче водопостачання, порив знаходиться під двома майданчиками-прибудовами ресторанів. Ресторатори (ресторанів R&B та Срібні ложки) довгий час не давали доступ ремонтним бригадам, двічі ресторатори були попереджені, але реакція недостатня, водопостачання не відновлено. Значить буде демонтаж ... ресторатори повинні вчитися знаходити компроміс з мешканцями", - написав Білоцековець.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ