Знижки в Києві: подаруйте собі незабутні враження ®

22.04.2016  17:45 __ PROMOTED


Розважальні центри, SPA-салони, кафе і ресторани пропонують жителям і гостям столиці численні акції та знижки в Києві для незабутнього відпочинку. Користувачі сервісу групових покупок Pokupon.ua отримують можливість дізнатися, де найкраще провести час і при цьому заощадити до 86 %.

Смачно поїсти зі знижкою понад 50 %

Сервіс "Покупон" пропонує клієнтам відвідати ресторани і замовити доставку страв додому або в офіс зі знижкою до 55 %. Порадуйте себе японським меню, свіжими осетинськими пирогами, гарячою італійською піцою, українськими стравами, грецькою або французькою кухнею. Використовуючи знижки в Києві, які надає Pokupon.ua, ви можете замовити романтичну вечерю для двох або випити живого пива і відпочити з друзями на пивній вечірці. Дисконтні купони розраховані на індивідуальне відвідування або на компанію з 4–6 осіб.

Заряджаємося яскравими емоціями

Піднятися в небо на повітряній кулі, пограти в боулінг, відпочити в аквапарку у колі родини або друзів економно допоможе сайт "Покупон". Поціновувачі розваг і активного відпочинку знайдуть вигідні пропозиції від організаторів дозвілля:

  • ·пейнтбол зі знижкою до 61 % для компанії з 14 осіб і більше;
  • ·політ на двомісному літаку (15–60 хвилин) зі знижкою 46 %;
  • ·зорбінг зі схилу всередині надувної кулі зі знижкою до 36 %;
  • ·захопливий картинг з економією до 47 % і багато іншого.

Шанувальникам шарад і загадок — знижки в Києві до 72 % на участь у командних живих квестах.

 

Релаксація і відновлення сил

Якщо ви втомилися від щоденних стресів, ваше тіло втратило тонус або ви просто хочете розслабитися і забути про проблеми, не пропустіть знижки до 67 % на SPA-процедури, тайський масаж і обгортання. Дисконтні купони ви знайдете на сайті "Покупона". Фінська сауна, грязьове та шоколадне обгортання, масаж з аромамаслами — все це за вигідною ціною допоможе відновити енергетичний баланс і поліпшити фізичне самопочуття.

Відпочинок для маленьких киян

"Покупон" приготував веселі розваги для малят. Стрибки і перекиди на надувних батутах, розвиваючі ігри та атракціони — чудове заняття для дітлахів. Не пропустіть можливості скористатися знижкою 45 % і подарувати дитині день веселих пригод у "Лунтіпарку" або день відпочинку зі знижкою 51 % у розважальному батутному центрі. Можна запропонувати малюкові пограти у дорослих в місті професій (знижка на вхідний квиток — 41 %).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ