Коментарі - 10
meua _ 21.04.2016 03:31
На хрен такую полицию! Переоделись и продолжают в том же духе!
пердиманокль _ 21.04.2016 02:30
Как только где-то начинается стройка, причем не важно что строят, жилой дом, офисный центр, супермаркет, тут же появляются группы недовольных местных жителей, которых хоть что-то, да не устраивает. Любые разрешения они называют "недействительными", а любые документы "фальшивыми". Основные аргументы - "мы тут живем и никто больше тут жить не должен", или "а мы просто нэ хочэмо"...

Когда уже власть положит предел этому бардаку? Есть документы - строй. Нет документов - не строй. Документы фальшивые - получи наказание. Но нельзя, что бы вопросы строительства в городе решали группы каких-то граждан.
Maks5 _ 21.04.2016 00:31
Dm Gr:
"чому нихто не прибираэ" это отговорка всех застройщиков. Еще Омельченко когда-то проговорился (будучи мером), что места под будущие новостройки специально доводятся до ужасного состояния, что-бы потом пришли спасители-застройщики, пообещавшие 2 качели и 10 деревьев. Суть в том что активно мусорит (вывозит строймусор, старую мебель и т.д.) 2-3% не более,а возможно, мусор завозят жители других районов. При этом дворники такие вот мусорники "почему-то" не убирают и со временем образуется свалка, после чего появляется добрый дядя застройщик с уверениями "навести порядок"попутно обвиняя местных жителей, в том что они сами организовали свалку. Схема ясна или разжевывать дальше?
Dm Gr:
Прибирання було. Мешканці зібрались і позбирали сміття. Наступних вихідних були водолази, які з води сміття тягали.
Все там чисто і охайно! Потім ще квіти насадили довкола жінки.
Дозволи київрада дає, занесіть гроші кому требя і дадуть вам дозвіл на що схочете.
Житлоінвестбуд має папери на будівництво в іншому місці!!!!! На розі Здолбунівської і Тепловозної!!!!!!
А озеро намагається засипати на розі Григоренка! І по документам озера там немає. Але воно є. 5 метрім глибиною, з рибою, качками. Заходьте порибалити, якщо є сумніви, тільки сміття після себе не лишайте.
Dm Gr _ 20.04.2016 20:38
Я нейтральна особа, абсолютно, в тих краях були з дружиною на Пчілки -2 , клініка Гармонія здоров 'я, багато разыв. До речі не рекомендую клініку, грошей залишите багато, а толку ніякого. Так от мене цікавило це місце, як хлопця, що виріс в селі біля річки, і дуже люблю природу. Але . Перше питання яке виникало в мене, чому ніхто не прибирає озеро, чи болото, а його страшно занедбали, і як було видно винуватці - поряд живучі мешканці приватного сектору. Пляшки, пакеті, сміття, і т.д І дуже неприжмно і із здивванням я на це дивився, задаючи собі питання, а чому мешканці висоток через дорогу не можуть зібратиьс, а це дуже багато людей і це все прибрати, організувати прибирання, а потім звернутись до влади, про допомгу у влаштуванні зони відпочинку? забудовником декілька років тому там і не пахло навіть. Аж ось виходить така історія, як тільки Житлоінвест підігнав техніку та забор - активісти тут як тут. Я ні в якому разі не захищаю забудовника, але дозволи дає ж Київрада???
Sergio_S _ 20.04.2016 17:51
Хочу предложить очень хороший способ борьбы с титушками:

На такие вот "мероприятия" нужно сразу же выезжать представителям горвоенкомата 1-2 взводами из роты охраны (в зависимости от количества "призывников". На месте моментально выписываются повестки, медкомиссию титушкам проходить не нужно (вряд ли туда больных берут)) - и сразу на передок. Уверяю вас, после парочки репортажей о формировании ОМБР "Титушка" подобных "охранников" ни в Киеве, ни в других городах никто не увидит.
Xuato _ 20.04.2016 14:50
Там взагалі жити можливо? Камьяні джунглі. Літом без зелені, в спеку, ці будівлі нагріваються як мартени, тож меленькі озерця створюють мікроклімат. Однак вже ці постмайданні злодії і брехуни засипають піском щоб збудувати якусь гидоту і при цьому врізатись в інфраструктуру , і таким чином отримати надприбутки. Чому не будують на нових територіях, тих же боліт , чи на правому березі на пісчаних грунтах. Ан ні, це ж треба створити каналізаційні мережі, провести електроживлення, зробити дороги, забезпечити транспортні розвязки,, а тут раз і приклеїлись до всього готового. Корапшин і проститушін!
formalin _ 20.04.2016 13:30
Принципова позиція має полягати в наступному: у європейській країні не може бути неправових відносин і дій. Не можуть в принципі існувати якісь "невідомі у масках", тітушки тощо. А у разі їх появи всі вони мають бути затриманими до з'ясування і віддані під суд як учасники бандформувань. А у разі влаштування бійки - ще й за бандитизм, років до 10 як мінімум. І коли такі норми будуть введені - ці бандюки зникнуть як клас.
Maks5 _ 20.04.2016 12:49
Pom_advokat:
Озеро есть. В Генплане Киева оно есть, по заключению официальных государственных экологических комиссий озеро есть, на фотографиях озеро есть. А ты мразь от застройщика.
Pom_advokat _ 20.04.2016 12:12
Не має там ні Майдану, ні озера. Небесною сотнею маніпулюють як хочуть. Райончик цей один з занедбаних, роми живуть зграями у кинутих хатах, процвітають розбій та кражі. На стоянці Сільпо, незважаючи на відеоспостереження, в авто залазять щодня. Люмпени бояться, що на тлі нових забудівель їх панельки будуть дешевіти, так це дійсно буде.