Жінка, яку збило поліцейське авто на пішохідному переході, померла



Жінка, яку збило патрульне авто на пішохідному переході поблизу метро "Дорогожичі" 19 квітня, померла у реанімації.

Про це повідомляє портал Dtp.kiev.ua.

"Вранці 20 квітня о 08:00 у реанімації Лікарні Швидкої меддопомоги померла жінка, що отримала важкі травми у ДТП на вулиці Олени Теліги", - йдеться в повідомленні.

 Скриншот з відео

Як відомо, вдень 19 квітня патрульне авто "Рено Дастер" збило жінку1958 року народження, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.  

Постраждала отримала важкі травми і в критичному стані була госпіталізована.

Врятувати її життя не вдалося.

Як відомо, 19 квітня у патрульній поліції повідомили, що жінка перебігала дорогу у невстановленому місці. Однак, як видно з відео Відеопробок, жінка не бігла, а переходила дорогу по пішохідному переходові, а поліцейське авто було без проблискових маячків.

Момент аварії на 24 секунді відео:

Після оприлюднення відео на facebook-сторінці Патрульної поліції 19 квітня з’явилось нове повідомлення.

"За уточненою інформацією, постраждала переходила дорогу по пішохідному переходу. На дозвільний чи заборонний сигнал світлофора йшла жінка – встановить слідство", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що патрульних-учасників події відсторонили від несення службових обов’язків.

"Вони співпрацюють зі слідством та готові надавати необхідні свідчення. У свою чергу, патрульна поліція сприятиме об’єктивному та прозорому розслідуванню цієї справи. Ми готові надавати усі необхідні матеріали та впевнені у тому, що винні понесуть покарання", - підсумували у Патрульній поліції. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ