Столична влада назвала вулиці, які може затопити



Фото з facebook

У столиці більше 30 проблемних місць, де дороги можуть перетворитися на озера через дощ і неякісну каналізацію.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

"На даний час гідрослужби КК "Київавтодор" відкачують воду на вулицях Богатирській, Стеценка, Комарова, Набережно-Печерській, Дегтярівській, на проспекті Ватутіна, в підземному пішохідному переході на станції метро "Либідська" та ін.", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у столиці є низка проблемних місць, де зливова каналізація з низки причин (мала пропускна спроможність існуючої труби, велика площа водозбору та ін.) не може впоратись з великою кількістю води.

Зокрема, це вулиці Трутенка, Заболотного, Вереснева, Миропільська, Автозаводська (ріг вулиці Полупанова), Героїв Дніпра, Еспланадна (перехрестя бульвару Лесі Українки), Братиславська (ріг вулиці Малишка), Нижній і Верхній вал (перед Набережно-Хрещатицькою, 62-66 та на розі Житньоторзської, 16-А), Костянтинівська (ріг Великого і Нижнього Валів, 12).

Вулиці Межигірська, 85 (напроти Тетра-Пак), Електриків (перед Гаванським мостом), Білицька (біля "Малятка" і на розі з вулицею Межовою, 14,16), Вишгородська (ріг вулиці Мукачівської, 29), Іллінська, Свободи, Кирилівська, Стеценка, Зодчих, 18, Кіровоградська (ріг вулиці Монтажників), Дегтярівська, Старовокзальна, Набережно-Печерська.

Також може затопити дороги на бульварі Лепсе (розв’язка), проспектах Бажана і Броварському, транспортній розв’язці "Позняки", від метро "Лісова" до вулиці Кіото, Лівобережній площі, Контрактовій площі (ріг Іллінської, 2), провулку між вулицями Сирецькою, Стеценка та Гречка, 16, Лук'янівській площі, перетині проспекту Науки та Столичного шосе та ін.

Відзначається, що у зв’язку з дощем організоване цілодобове чергування відповідальних працівників КК "Київавтодор", а також забезпечена безперебійна робота насосних станцій, мулососів та гідромоніторів.

Як відомо, вулиця Фанерна, що неподалік від Інституту хімії у Дніпровському районі, перетворилася на озеро.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ