У столиці влаштують сплав Либіддю на каяках



Фото з facebook

Ініціатива "Либідь Є!" запрошує усіх охочих на екстрим-подорож Либіддю, щоб привернути увагу до проблем річки.

Про це повідомляють організатори у facebook.

Захід відбудеться 16 квітня. 

"Запрошуємо всіх небайдужих до річки Либідь на надзвичайну LifeSurf пригоду –  здійснити групову екстрим-подорож на каяках та відкрити нову локацію біля "Оушн Плаза" (під мостом через залізницю)", - йдеться в повідомленні.

До участі у сплаві запрошують спортсменів з каяками.

 

Для охочих поспостерігати за екстрим-подорожжю влаштують розважальну музичну урбан-тусовку, що проходитиме під мостом через залізницю.

"Музмобіль, артисти, розваги, опенейр... Буде гаряче!!!", - обіцяють організатори.

Збір спортсменів о 12:00 за адресою вулиця Толстого, 57. Збір всіх інших – біля "Оушн Плаза" (під мостом через залізницю).

"Приходьте самі, приводьте своїх коханих, родичів, друзів, сусідів та колег! Окрім приємного проводження часу, ми зробимо приємне і берегам Либеді – приберемо їх. Тому приносьте з собою 5 пакетів для сміття та робочі рукавички, гарний настрій та печиво;) Зробимо разом цей захід корисним, творчим, смачним і веселим!", - підсумували організатори. 

Як відомо, у січні троє столичних хлопців – Максим Мраморнов, Дмитро Нечволод та Артем Заварзін – влаштували зимовий справ Либіддю на каркасній байдарці.

У травні 2015 року група небайдужих активних молодих людей взялалася прибирати територію захованої у бетонний колектор річки Либідь. Волонтери мріють до 2050 року перетворити річку Либідь на чудове місце відпочинку.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ