На Київщині знайшли авто львів’янина, що зник після підвезення попутників



Фото поліції

Правоохоронці знайшли автомобіль 25-річного львів’янина Тараса Познякова, який зник 4 квітня після підвезення попутників.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Київської області.

"Розшукуваний автомобіль "Ауді А-6" знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Наразі на місці події працюють фахівці-експерти", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в рамках у рамках кримінального провадження, відкритого по факту безвісти зниклого Познякова, правоохоронці вели пошуки у цілодобовому режимі.

Фото поліції

"Велику допомогу надали громадські організації, небайдужі жителі  Київщини.  Але були і такі "зацікавлені" особи, які надавали неправдиву інформацію поліцейським, чим намагалися скерувати пошуки зниклого хлопця у хибному напрямку", - долали у поліції..

Наразі вивчається питання щодо відкриття кримінального провадження за фактами розголошення у ЗМІ особистих даних людини та інших відомостей, що "може в подальшому для них мати трагічні наслідки при розкритті тяжкого злочину".  

Як відомо, 4 квітня 25-річний львів’янин Тарас Позняков на власному автомобілі виїхав зі Львова до Києва, підібравши по дорозі двох попутників.

До Києва він не доїхав і зник разом з автомобілем.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ