У Києві відкриють готель для пенсіонерів



Фото newsvl.ru

Незабаром у Києві запрацює перший у країні "готель" для літніх людей, де столичні жителі зможуть лишити стареньких батьків на час відрядження чи закордонної відпустки.

Про це повідомляє прес-служба фракції "Солідарність" у Київраді.

"Плануєте відпустку з родиною і немає на кого залишити стареньких батьків, які потребують особливого догляду? Або ж збираєтеся у тривале відрядження і боїтеся покидати свою бабусю одну в квартирі? Зовсім скоро це уже не буде проблемою", - йдеться в повідомленні.

У готелі можна поспілкуватися з однолітками  

Відділ тимчасового перебування літніх людей створять на базі геріатричного пансіонату.

За словами директора Департаменту соціальної політики КМДА Юрія Крикунова, потужності закладу та кваліфікація працівників дозволяє втілити в життя проект "готель для пенсіонерів".

"Тут найкращий медперсонал, чудове обслуговування, чотириразове харчування. У межах пансіонату можна скористатися послугами перукаря, тут є салон косметичних послуг. Передбачена культурна програма", - сказав Крикунов.

 

Кімнати у "готелі" призначені як для однієї особи, так і для сімейної пари. Є можливість самостійного готувати на окремо виділеній кухні.

Він наголосив, що заклад не комерційний.

 І відпочити

"Тобто ви відшкодовуєте лише витрати по факту: харчі, послуги медсестри, додаткові послуги", – пояснив Крикунов.

Єдина вимога до жителів Відділу тимчасового перебування – наявність необхідних медичних документів.

Як відомо, Київський геріатричний пансіонат розташований на 17 км Житомирського шосе у Святошинському районі за адресою: вулиця Бударіна, 11.

Фото "Солідарності"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ