Для столичних будинків розробили новий дизайн табличок. ФОТО



Фото з facebook

У Києві затвердили новий дизайн адресних будинкових табличок.

Про це у facebook повідомила начальник служби містобудівного кадастру в Департаменті містобудування та архітектури КМДА Ганна Бондар.

"Ранішня приємна новина. Сьогодні на нараді у Геннадія Пліса прийнято принципове рішення стосовно нового дизайну будинкових покажчиків для нашого міста", - написала вона.

За словами Бондар, новий дизайн створений громадською організацією "Агенти змін".

Ранішня приємна новина. Сьогодні на нараді у Геннадий Плис прийнято принципове рішення стосовно нового дизайну будинкови...

Опубліковано Anna Bondar 11 квітня 2016 р.

Як повідомили у facebook "Агенти змін", озвучена Ганною Бондар новина стала сюрпризом і для них.

"Ця новина стала справжньою несподіванкою і для нас також. Адже поки що це тільки концепт, і попереду в нас багато роботи: ми будемо консультуватися з людьми із порушенням зору, адаптувати таблички для забудови різного типу, впроваджувати їх на пілотних вулицях, робити висновки і так до тих пір, доки результат не влаштує всіх нас", - йдеться в повідомленні.

Дизайнери обіцяють зовсім скоро представити повноцінну статтю про те, чому дизайн табличок саме такий.

Декілька годин тому Ганна Бондар (Департамент містобудування та архітектури) розповіла у своєму фейсбуці, що на нараді і...

Опубліковано Агенти змін 11 квітня 2016 р.

Як відомо, раніше "Агенти змін" розробили новий дизайн схеми метро та нову навігацію для підземки, також наразі вони працюють над перетворенням публічного простору Київради.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ