Халтура для Кличка: як комунальники готують Київ до Великодня. ФОТО



Столичні комунальники взялися наводити лад у столиці відповідно до наказу мера Києва, однак роблять це дуже неякісно і неакуратно.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив місцевий мешканець, який став свідком пофарбування зупинкових комплексів на вулиці Червоногвардійській у Дніпровському районі.

"Ми з родиною їхали у супермаркет за продуктами і помітили групу десь з 6-8 осіб, які фарбували зупинку, неподалік від метро "Чернігівська". Дружина ще пораділа, мовляв, гарно як – зупинки будуть не сірі, як досі, а яскравіші – сіро-червоні. Коли ми верталися назад, то комунальників вже не було, а "облагороджена" зупинка зблизька виглядала просто жахливо!", - розповів Костянтин.

Свіжопофарбована зупинка 

Він відзначив, що фарбу нанесли нерівно і не по всій площі стовпців і лав.

 Незабаром якийсь чиновник прозвітує про "виконану роботу" 

"Це не робота. Це халтура. Адже з оцих 8 людей ніхто не зчистив ні стару фарбу, ні навіть залишки старих оголошень – все це просто аби як покрили фарбою. Навіщо на це витрачати гроші?", - додав киянин.

 І хтось вже списав на цю красу гроші

"Я вважаю, це просто розбазарювання бюджетних грошей. На фарбу, за роботу цим працівникам…А спеціально для мера одну зупинку пофарбують гарно, або взагалі встановлять нову, щоб на фото було гарно. Хай би одного разу на лівий берег приїхав. І не туди, куди його чиновники поведуть, а ось на цю зупинку, чи у наш двір – там буде на що глянути", - підсумував Костянтин.   

 Головне, щоб здалеку було видно, що фарбували 

Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко оголосив про проведення місячника з благоустрою і наказав головам районів та комунальникам навести лад у столиці.

 А спеціально для мера одну зупинку пофарбують гарно, або взагалі встановлять нову, щоб на фото було гарно.  
 

Ірина Балачук, Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ