За останні роки Труханів острів в оренду не передавали – екс-секретар Київради



Фото visitkyiv.com.ua

Екс-секретар Київради Олексій Резніков заявляє, що за минулої каденції Київради депутати не передавали в оренду жодних ділянок на Трухановому острові.

Про це він написав у facebook.

"Про Труханів острів і Машу-хапугу. Друзі, надійшло багато звернень до мене з поводу зухвалого поста про "хапнуту" частину Труханового острова від імені якоїсь Маші. Можу запевнити, що за час минулої каденції Київради і мого спікерства жодних передач в оренду земельних ділянок на Трухановому острові не було", - написав він.

Резніков додав, що навіть звернення існуючих спортивних баз були заморожені до проведення перевірки створеною депутатською комісією.

"Наскільки мені відомо, і в цій каденції наш депутатський міський корпус не приймав таких рішень", - наголосив екс-секретар Київради.

Він нагадав, що позиція мера, КМДА і депутатів єдина і однозначна: Труханів острів – це місце відпочинку всіх киян і гостей міста.

"І "хапаючі" персонажі будуть сприйняті як загарбники Київської землі із наступною жорсткою і миттєвою реакцією. Без сентиментів і розшаркування", - додав Резніков.

Щодо образливих висловлювань про дітей бійців АТО, то він порадив просити оцінку у психіатра або нарколога.

Про Труханов остров и Машу-хапугу. Друзья,поступило много обращений ко мне по поводу дерзкого поста про "хапнутую" час...

Опубліковано Алексеєм Резниковим 9 квітня 2016 р.

Тим часом народний депутат Леонід Ємець обіцяв розібратися з дерибаном Труханового острова на рівні Верховної ради.

"Ну і від Маші з Труханового хочу передати привіт усім залученим особам;) З понеділка, як запрацює канцелярія Парламенту, піде низка дуже офіційних запитів до Кличка і КМДА про те, хто і як давав оренду. До прокуратури про бабло і зв'язки під час оформлення тої самої оренди. І – так! одна дура "спалила" усю контору", - написав Ємець.

Як відомо, 9 квітня користувачів соцмережі обурив пост Маші Симович про те, що вона "хапонула" шматок Труханового острова і планує його роздавати в оренду, а також образливі висловлювання дівчини про бійців АТО.

Користувачі соцмережі ідентифікували Симович як дочку диригента симфонічного оркестру Ігоря Симовича і професора консерваторії Таїсії Мороз, також відому як Маша Черрі.

Згідно з даними ресурсу youcontrol.com.ua, які публікують у мережі, угода, ймовірно, оформлена фірмою ТОВ "Релакс-Ейр" (Relax-Air), яку заснували Ганна-Марія Симович та громадянин РФ Єгор Привалов.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ