На Хрещатику водій вантажівки з будматеріалами повиривав обмежувачі для авто. ФОТО



Фото з facebook

Під вечір 8 квітня водій і пасажир вантажівки з будівельними матеріалами повиривали обмежувачі для авто на Хрещатику, щоб проїхати тротуаром.

Про це у facebook повідомила Ірина Золотар.

"Де поліція – хтозна. Є нормальний заїзд з дороги, але їм хотілось по тротуару", - написала Золотар і відмітила у пості радника мера з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака.

Пацаны ваще ребята. Где полиция - хз. Есть норм заезд с дороги, но им ппц как хотелось по тротуару. Илья Сагайдак, смотри как бесцеремонно

Опубліковано Іриною Золотар 8 квітня 2016 р.

Сагайдак пообіцяв вийти до чоловіків, а згодом відзвітував, що півсфери повернули на місце, а припарковані авто з тротуару прогнали. 

Як відомо, 16 жовтня 2015 року КП "Київтранспарксервіс" встановило 326 бетонних напівкуль на тротуарі вулиці Хрещатик, щоб запобігати незаконному заїзду та паркуванню автомобілів.

Однак протрималися півкулі лише 10 днів. 26 жовтня їх повиривали, а машини стали знову паркуватися на пішохідній зоні

Після цього півкулі встановили на місця.  

А на початку грудня бетонні напівкулі знову повиривали.

14 грудня Департамент транспортної інфраструктури КМДА розпочав заміну пошкоджених напівсфер для обмеження проїзду авто на тротуарах Хрещатика.

12 січня КП "Київтранспарксервіс"  встановило 56 антипаркувальних напівсфер яскравого жовтого кольору на тротуарі Хрещатика.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ