Кличко каже, що у Києві вже відремонтували 10% доріг



Фото kiev.klichko.org

Станом на 6 квітня комунальники вже відремонтували 40 тисяч кв. метрів доріг у Києві, або 10% від запланованого на поточний рік (440 тисяч кв.м).

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.

"Цього року в Києві запланований поточний ремонт 440 тис. кв. метрів асфальтного покриття. На сьогодні відремонтовано 40 тисяч кв.м.", - сказав він.

Мер додав, що його враження щодо стану доріг не відрізняються від вражень киян, які надсилають велику кількість скарг на ями на дорогах.

Фото kiev.klichko.org

Водночас голова "Київавтодору" Олександр Густєлєв запевнив, що відтепер дороги ремонтують якісно і служитимуть вони довго.

"Усі роботи відповідають європейським стандартам. Гарантія на реконструкцію та капітальний ремонт 5 років", - наголосив Густелєв.

Кличко також наголосив, що наведення порядку потребують і підземні переходи.

Він дав 2 тижні на те, щоб привести їх в належний стан.

"Переходи перебувають у жахливому стані. Там відбувається незаконна торгівля. У них (орендарів – ред.) є два тижні, щоб зробити ремонт – або вони виконують свої інвестиційні зобов'язання, або місто не буде виконувати свої по відношенню до них. Будемо самотужки робити ремонт. І переходи будуть використовуватися суворо за призначенням, а не будуть філіалами ринків", - підкреслив Кличко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ