З-під носа у поліції украли два авто - речових докази



Фото autos.ua

Прокуратура Києва почала розслідування проти керівництва Шевченківського райуправління поліції за підозрою в службовій недбалості, що призвела до викрадення двох авто зі штрафмайданчика.

Про це повідомляє сайт Прокуратури.

"Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість) стосовно службових осіб Шевченківського управління поліції у Києві, з вини яких невідомим особам вдалося вкрасти з території райуправління поліції два автомобіля, які є речовими доказами у кримінальному провадженні", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що до зазначеного кримінального провадження долучені матеріали розслідування, розпочатого органами національної поліції за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

"Вказані кримінальні провадженні об’єднані в одне та направлені для подальшого розслідування до слідчого управління прокуратури Києва", - підсумували у відомстві.

Як повідомляє сайт Головного управління Нацполіції, у ніч на 5 квітня невідомі вкрали автомобілі Toyota Land Cruiser та  Mercedes Benz з автостоянки на території Шевченківського райуправління поліції Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ