У Будинку профспілок відкрили чергове кафе



Фото з facebook-сторінки кафе

1 квітня у приміщенні Будинку профспілок в Києві відкрився заклад "Каратєль", розрахований на тих, хто брав участь в АТО.

Кафе належить підприємству "Еліт Профі Груп", про що свідчать печатки на меню, пише "Хмарочос".

Юрист Ради та за сумісництвом президент Федерації греко-римської боротьби Києва Іван Балабан пообіцяв, що в "Каратєлі" буде мистецький центр, кафе і музей.

Для волонтерів та учасників АТО надаватимуться знижки та діятимуть спеціальні акції.

 Фото з facebook-сторінки кафе 

З колишніми орендарями, власниками мережі L’kafa, за його словами, контракт розірвали і тепер судяться.

Директором "Еліт Профі Груп", яким належить новий заклад "Каратєль", донедавна був Валентин Балабан, брат вищезгаданого юриста.

Тепер в документах зазначено прізвище Томазової Лілії Костянтинівни, за сумісництвом співзасновниці профспілкової організації "Боротьби та боксу".

Київська міська адміністрація наполягає на закритті закладу, оскільки Будинок профспілок знаходиться в аварійному стані.

За словами радника мера Києва з питань благоустрою Дмитра Білоцерковця, у найближчі дні навколо кафе "Каратєль" по всьому периметру Будинку профспілок з’явиться паркан, після чого кафе має закритися.

Як відомо, восени 2015 року у Будинку профспілок вже відкривався ресторан мережі L’kafa, проте активісти виступили проти.

У березні на місці скандального кафе російської мережі "L-Kafa" у Будинку профспілок відкрили новий заклад – "Кафе на Майдані".

У Держархбудінспекції запевнили, що не реєстрували жодних документів на реконструкцію приміщень Будинку профспілок під заклад громадського харчування.

У КП "Київреклама" запевнили, що вивіска на кафе розміщена незаконно.

У КМДА наголосили, що і саме кафе працює незаконно.

11 березня Державна архітектурно-будівельна інспекція розпочала перевірку законності експлуатації приміщення в Будинку Профспілок під кафе.

15 березня столична влада заявила, що змушена буде обмежити доступ відвідувачів до кафе у Будинку профспілок, оскільки цей заклад є аварійним.

24 березня комунальники демонтували незаконну рекламну вивіску "Кафе на Майдані" у Будинку профспілок.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ