На Солом’янці двоє чоловіків увірвалися в відділок і побили поліцейського



Фото fakty.ictv.ua

Уночі 4 квітня близько 15-20 агресивних чоловіків намагалися прорватися до управління поліції, двом з них це вдалося. Молодики побили правоохоронця, щоб ніс службу.

Про це повідомляє сайт  Головного управляння Нацполіції Києва.

Відзначається, що близько 20:25 3 квітня екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Водія, який поводився агресивно, доставили до Солом'янського управління поліції Києва.

"Дорогою чоловік зателефонував своїм знайомим та повідомив про подію. Близько 15-20 осіб, які називалися представниками громадської організації, прибули до Солом'янського управління, вели себе агресивно, намагалися проникнути в середину, виламати двері та "визволити" свого товариша", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці викликали спеціальні підрозділи для стабілізації ситуації.

"Двоє з прибулих чоловіків прорвалися у адміністративну будівлю поліції, при цьому нанесли тілесні ушкодження правоохоронцю, який знаходився при виконання службових обов’язків та намагався зупинити незаконне проникнення", - йдеться в повідомленні.

Двох чоловіків, які вели себе найбільш агресивно, затримали, опитали і згодом відпустили.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)

Кримінального кодексу України.

Винним загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5  років.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ