ЦУМ чекає заявок українських виробників до 1 квітня


До 1 квітня ще можна подати заявку на участь у конкурсі Центрального універмагу, який обирає проекти українських виробників для експозиції в оновленому приміщенні.

Переможці конкурсу ЦУМ UA зможуть впродовж сезону продавати у столичному ЦУМі свої товари на пільгових умовах, говориться на порталі bit.ua.

Тепер на інформаційному порталі bit.ua є розділ, присвячений конкурсу ЦУМ UA. Переходьте за посиланням та дізнавайтеся,...

Posted by ЦУМ Київ on Wednesday, March 30, 2016

Відкриття оновленого ЦУМу заплановано на 1 серпня.

Вже почалися інтер’єрні роботи.

Как же без #FabriqueDeForme в знаковом объекте #ЦУМ Киiв?!)Открытие главное городского универмага планируется 1 августа!Мы начинаем свой интерьер...

Posted by FABRIQUE DE FORME аrchitectural creative lab on Wednesday, March 30, 2016

Станом на 1 березня на сайті конкурсу вже було зареєстровано понад 200 проектів українських виробників. Серед них – дизайнери одягу та взуття, виробники меблів, ювелірних виробів, побутової хімії, варті уваги стартапи в різних сферах виробництва й торгівлі, виробники напоїв і продуктів харчування з різних областей України.

Після того, як експертне журі обере фіналістів (до десяти виробників у кожній категорії), відкриється онлайн-голосування для широкої громадськості.

В експертне журі входять представники медіа, рітейлу, індустрії моди, а також топ-менеджери ЦУМу.

Серед запрошених експертів – засновниця проекту "MadeinUkraine" Юлія Савостіна, головний редактор журналу "Elle" Соня Забуга, засновник "UkrainianFashionWeek" Ірина Данилевська, засновник радіо "Аристократи" ЛєраЧачібая, керівник і засновник lifestyle-порталу bit.ua Тетяна Гриньова, журналіст Ніна Міщенко.

Крім того, експертами проекту стали орендарі ЦУМу.

Олена Безікович із "LB Group" допоможе вибрати найкращі проекти в категорії "Аксесуари та сувеніри", а керівник відділу маркетингу "GoodWine" Марія Олійник – у сегменті "Їжа та напої". Комерційний директор відділу одягу та взуття "MTI" Євгенія Чижевська оцінить відповідну категорію.

Президент "Бомонд" Шарбель Канаан допоможе визначити найкращих у категорії "Краса й здоров'я", а засновник компанії "Posud:meister" Володимир Єрьоменко висловить свою думку щодо проектів у категорії "Товари для дому й іграшки".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ