Білоцерковець: Поліція погрожує кримінальною справою за демонтаж наливайки



Днями двоє слідчих прийшли в Департамент міського благоустрою і погрожували кримінальними справами за демонтаж наливайки у сквері по вулиці Володимирській.

Про це у facebook написав екс-керівник Департаменту, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Пам’ятаєте наливайку у сквері біля Хаята? Явно за нею стоїть хтось дуже "важний". Так от тоді "прославились" два слідчих Головного слідчого управління МВС Катинський Олексій і Матейчук Юрій. Вони погрожували, що якщо департамент все таки демонтує цю  наливайку, то вони притягнуть нас до кримінальної відповідальності", - написав він.

 

Чиновник додав, що цих слідчих нічого не лякає, бо днями вони знов погрожували співробітникам департаменту.

 

"На днях вони пришли в департамент і погрожували співробітникам розправою і притягненням до відповідальності", - написав Білоцерковець.

 

Він додав, що тим часом на місці демонтованого МАФа уже звели капітальну споруду.

"Вважаю, що ці слідчі повинні понести відповідальність і бути вигнаними з лав Національної поліції. За моєю інформацією, ці "правоохоронці" пройшли переатестацію і зараховані у штат нової Національної поліції", - підсумував Білоцерковець.

Помните наливайку в сквере на улице Владимирской у Хаята? Именно тот уникальный МАФ, который легализировался, как вещдок...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets 28 березень 2016 р.

"Українська правда. Київ" звернулась по коментар до МВС.  

Директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко заявив, що вперше почув інформацію про погрози від поліції щодо МАФів, але обіцяв розібратись.

"Поки сказати нічого не можу. Не можу знати, чи ці люди працюють. Зараз будемо з’ясовувати, кого він мав на увазі. Ми взяли інформацію до відома і будемо розбиратися", - сказав Шевченко.

Фото з facebook Дмитра Білоцерковця

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ