Столичних поліцейських вчитимуть англійської



Фото прес-служби мера

У рамках проекту Capital English у Києві стартують курси з безкоштовного вивчення англійської мови для поліцейських.

Про це 28 березня заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.

"Ми впроваджуємо проект Capital English for Policе, який зробить київську поліцію не тільки сучасною, якою вона вже є, а ще більш комунікабельною і такою, яка відповідає міжнародним стандартам", - сказав Кличко.   

За даними начальника Служби 102 Нацполіції Києва Івана Коноваленка, упродовж доби Служба 102 у Києві приймає близько 5 тисяч викликів і звернень від громадян.

"І щодоби ми приймаємо близько 30-40 повідомлень від іноземних громадян, більшість з них звертаються англійською. І тепер завдяки вам ми підтягнемо знання з англійської до належного рівня", - сказав він.

Першими вивчатимуть англійську працівники Служби 102. Для них запланований річний курс за спецпрограмою з урахуванням специфіки роботи.

Програма включає 120 годин для кожної з 10 груп.

Навчання в групах для 120 поліцейських вже розпочалися.

Після Служби 102 до вивчення англійської долучаться і інші служби Національної поліції. 

Для поліцейських курси безкоштовні.  

Як відомо, у вересні 2015 року міська влада запустила проект безкоштовних курсів англійської мови для населення Capital English. Наразі успішно пройшли курс уже 6 тисяч  мешканців столиці.  

Проект Capital English було створено без залучення бюджетних коштів.

Партнерами Проекту Capital English є Британська Рада в Україні, мовні школи IQ Planet та Speak Up, Cambridge Assessment, 10 Minute School, платформа It's Quiz, Kyiv Lions Club та компанія SendPulse.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ