Київенерго каже, що перерахувала киянам майже 124 мільйони за опалення



Фото stroyservice.ru

Компанія "Київенерго" заявляє, що за 3 зимові місяці здійснила перерахунок за послугу централізованого опалення на майже 124 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відзначається, що перерахунок провели усім клієнтам – і тим, чиї будинки обладнані лічильниками тепла, і тим, де лічильників немає.

"Кияни, будинки яких не обладнані теплолічильниками, заощадили за грудень, січень і лютий понад 42 мільйони гривень завдяки різниці між фактичною температурою навколишнього середовища та закладеною до тарифу відповідно до Постанови Кабінету міністрів України № 1037", - йдеться в повідомленні.

Киянам, у будинках яких приймали лічильники на облік у жовтні-грудні, перерахували 60 мільйонів гривень за тепло.

"Водночас "Київенерго" здійснила перерахунок більше ніж на 21 мільйон гривень за неякісну послугу опалення у січні-лютому 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що компанія разом з  КМДА проінспектувала домівки киян, які скаржились на холод в квартирах.

"Здебільшого причиною некомфортною температурою в оселях є розбалансування внутрішньобудинкових систем теплопостачання. Згідно з Постановою Кабміну від 17.02.2010 р. №151 сума до сплати за централізоване опалення знижується на 5 відсотків за кожний градус відхилення від 18° C до 12°C", - нагадали у "Київенерго".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ