Паркувальники, які не дають чеків, будуть звільнені – Сагайдак



Фото з сайту КМДА

Столична влада обіцяє звільніти паркувальників, які не видають чеків водіям і привласнюють кошти за стоянку.

Про це 25 березня заявив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак, повідомляє сайт міської влади.

Він наголосив на тому, що кожен паркувальник повинен видавати чек водіям.

"Я хочу, щоб кожен з вас зрозумів, якщо вас хтось спонукає збирати "чорні каси", знайте, що за це прийде покарання. Ніхто вас не буде рятувати. Це буде ваша особиста проблема. Ми своїми діями хочемо змінити "обличчя" комунального підприємства і покладаємо великі надії на новообраного директора", – зазначив Сагайдак.

Він нагадав, що нещодавно фіскальна служба у Києві виявила, що керівництво разом із рядовими паркувальниками КП "Київтранспарксервіс" присвоювали собі приблизно 1,5 мільйона гривень щомісяця.

Відзначається, що з травня 2015 року по березень 2016 року було звільнено 19 паркувальників, трьом оголошено дисциплінарне стягнення у вигляді догани, за 4-ма проводиться службове розслідування. Також триває внутрішній моніторинг з виявлення порушення трудової та фінансової дисципліни.

Водночас з 25 березня у Києві будуть працювати контролери, які перевірятимуть наявність видачі паркувального чеку.

"Будуть зовсім неочікувано приїжджати, паркувати своє авто і, в разі, якщо ви не будете видавати чек – вас буде одразу звільнено, а факт невидачі чеку буде переданий до правоохоронних органів", – наголосив Сагайдак.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ