На Будинку профспілок демонтують вивіску незаконного кафе. ФОТО



24 березня розпочався демонтаж незаконної рекламної вивіски "Кафе на Майдані" у Будинку профспілок.

Про це повідомив керівник Департаменту благоустрою Дмитро Білоцероквець.

"Охорона кафе-ресторану почала перешкоджати комунальникам, аж до фізичного  впливу. (Банально намагаються їх побити)", - написав він.

Як повідомив Білоцерковець "Українській правді. Київ", після того, як втрутилася патрульна поліція, комунальники спокійно продовжили демонтаж.

Чиновник наголосив, що міська влада свою позицію щодо кафе висловила раніше.

"Якщо профспілки найближчим часом не обмежать доступ на територію, після отриманого припису про аварійність будівлі, ми будемо змушені обгородити периметр парканом своїми силами", - підсумував Білоцерковець.

Начался процесс демонтажа незаконной рекламной вывески в доме Профсоюзов - так называемое "Кафе на майдане". Охранна каф...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets 24 березень 2016 р.

Як повідомлялося раніше, у березні на місці скандального кафе російської мережі "L-Kafa" у Будинку профспілок відкрили новий заклад – "Кафе на Майдані".

У Держархбудінспекції запевнили, що не реєстрували жодних документів на реконструкцію приміщень Будинку профспілок під заклад громадського харчування.

У КП "Київреклама" запевнили, що вивіска на кафе розміщена незаконно.

У КМДА наголосили, що кафе працює незаконно.

11 березня Державна архітектурно-будівельна інспекція розпочала перевірку законності експлуатації приміщення в Будинку Профспілок під кафе.

Як відомо, у листопаді 2015 року у Будинку профспілок відкрили кафе російської мережі "L-Kafa". Громадськість таке рішення профспілок обурило, і заклад швидко закрили.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ