Поліція назвала найнебезпечніші станції київського метро



Фото kp.ua

Найбільше злочинів у столичній підземці зафіксовано на станціях "Вокзальна", "Деміївська", "Теремки", "Харківська" та "Житомирська".  

Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на лінійне управління поліції в київському метрополітені.

При цьому, як зазначають правоохоронці, злочини практично не скоюються на таких станціях, як "Виставковий центр", "Тараса Шевченка", "Дніпро", "Іподром" і "Славутич".

"Якщо ж говорити про самі злочини, то перше місце посідають крадіжки: 162 випадки за три місяці (за цей же період минулого року їх було 594). Ситуацію вдалося поліпшити завдяки тому, що в вагонах постійно їздять поліцейські в штатському, щоб відловлювати кишенькових злодіїв, та й самі пасажири стали більш уважно стежити за своїми речами", - розповіли у поліції.

На другому місці – факти незаконного провезення зброї (19 випадків) і наркотиків (89).

Фото "Сегодня"

"Що ж стосується самих злочинців, то до 70% всіх злочинів скоюються жителями України, які приїжджають до Києва з інших областей", – додали у поліції.

Як відомо, у столичній підземці посилили заходи безпеки у зв’язку з тератоми на одній зі станцій метро в Брюсселі.

Зокрема, правоохоронці проводять додаткові огляди станцій і вагонів. Також збільшено кількість патрульних і кінологів із собаками. Особливу увагу приділяють пересадочним станціям, а також "Вокзальній", бо на ній зафіксовано найбільше злочинів.

Керівництво метро закликає всіх пасажирів бути максимально пильними і повідомляти про всі підозрілі особистості і предмети.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ