У Києві затримали молодика, який поранив ножем трьох студентів


Столичні правоохоронці затримали 20-річного киянина, який місяць тому поранив ножем трьох студентів у Солом’янському районі.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.  

"Встановлено, що близько 1 години ночі на вулиці Борщагівській троє студентів поверталися до гуртожитку. Дорогою у них виник конфлікт із компанією молоді. Сутичка швидко переросла в штовханину, згодом один із хлопців дістав із кишені ніж. У результаті 20-річний киянин поранив трьох учасників інциденту. Їх доставили до лікарняного закладу", - йдеться і повідомленні.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Оперативники упродовж місяця проводили заходи, спрямовані на встановлення та затримання злочинців.

Фото поліції  

"У результаті затримали 20-річного хлопця, оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, та взяли під варту. Підозрюваний свою провину не заперечував", - йдеться в повідомленні.

Під час затримання хлопець передав правоохоронцям знаряддя злочину – ніж – та одяг з плямами бурого кольору, який був на ньому тієї ночі.

Усі вилучені речі направлені на експертизу.

Після отримання результатів усіх експертиз слідчими буде розглянуто питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 15  ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 15 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ