На Оболоні парубок порізав ножем свою дівчину і покінчив з життям



Фото поліції

На площі Дружби Народів на столичній Оболоні покінчив з життям 24-річний хлопець, вистрибнувши з 10 поверху.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Трагедія сталася близько 9 ранку 21 березня.

"У квартирі, яку винаймав загиблий, слідчо-оперативна група виявила численні сліди крові та увімкнену газову плиту. За попередніми висновками експертів, хлопець намагався перерізати собі вени та отруїтися газом", - йдеться повідомленні.

Також з’ясувалося, що за декілька годин до самогубства загиблий перебував за адресою Героїв Сталінграда у будинку своєї дівчини.

Спочатку молоді люди були у квартирі хлопця, але згодом вирішили поїхати додому до дівчини. Дорогою пара почала сваритися, дівчина сказала, що хоче розійтися.

Фото поліції

Хлопець намагався помиритися, а коли тримав відмову, то вихопив з кишені кухонного ножа та почав наносити їй удари ножем по обличчю, шиї, руках і ногах. Після цього втік.

"Усе це трапилося у під’їзді будинку. Дівчина змогла дістатися до квартири та розповісти про все батькам. Вони негайно викликали поліцію та швидку допомогу. Наразі киянка перебуває під опікою лікарів у стані середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.  

За даним фактом розпочато два кримінальні провадження за попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 115 (Самогубство) Кримінального кодексу України.

Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ