Поліція спіймала "мінера" трьох торгово-розважальних центрів



Фото поліції

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив про замінування трьох торгово-розважальних центрів у Солом’янському районі столиці.

Про це повідомляє сайт Головного управління Національної поліції Києва.

Відзначається, що усі дзвінки про замінування надійшли 20 березня.

На місце події виїжджали спеціалісти всіх профільних служб, але жодних вибухових пристроїв чи речовин не виявили.

"Правоохоронці встановили: до повідомлення про замінування причетна одна і та ж особа. Два дзвінки було зроблено із мобільного телефону, третій – із таксофону на вулиці Василенка. Біля зазначеного таксофону правоохоронці виявили сліди взуття, які й вивили їх на "мінувальника"", - йдеться в повідомленні.

Зловмисником виявився 32-річний киянин, який має проблеми із психічним здоров’ям та в минулому вже робив хибні повідомлення про замінування.

"Співробітники поліції доставили його до лікарняного закладу для надання допомоги. З його помешкання слідчі вилучили взуття з характерними візерунками, мобільний телефон та сім-картку", - додали в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Відзначається, що після отримання лікарського висновку щодо стану здоров’я чоловіка правоохоронці проведуть всі необхідні слідчі дії та розглянуть питання щодо притягнення киянина до кримінальної відповідальності.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ