Весняні канікули триватимуть тиждень, а останній дзвоник буде 27 травня



Фото flow.in.ua


Весняні канікули у київських комунальних загальноосвітніх навчальних закладах триватимуть тиждень – з 21 до 27 березня включно.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє сайт міської влади.

"На час весняних канікул для школярів розроблена цікава програма як культурних, так і спортивних заходів. Серед них – краєзнавчі експедиції, змагання зі спортивного орієнтування, екскурсії до музею Збройних Сил України, музею "Майдану", "Експериментаніуму" та інших закладів культури, пішохідні екскурсії Києвом, майстер-класи з орігамі та виготовлення трипільського посуду, а також багато інших цікавих і пізнавальних заходів", – розповіла чиновниця.

Водночас на цей час заплановані й тренінги і семінари для вчителів, які дозволять їм підвищити професійний рівень та ознайомитися з інноваціями освітньої галузі. Зокрема,  21 березня розпочнеться тижневий освітній фестиваль управлінської майстерності "Kyiv EdFest".

Навчальний рік для школярів 1-11 класів завершиться 27 травня. У цей день Департамент освіти і науки рекомендує всім школам провести свято "Останнього дзвоника".

Як відомо, відповідно до вимог Міносвіти, державна підсумкова атестація проводиться:   12-21 травня – для учнів 4 класів та 1-8 червня – для учнів 9 класів.

Зовнішнє незалежне оцінювання для учнів 11 класів відбудеться за наступним графіком: 5 травня – з української мови та літератури; 11 травня – з математики або 13 травня – з історії України; 20 травня – з іноземної мови.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ