5 порад, які допоможуть вдало обрати годинник

23.03.2016  11:00 __ PROMOTED

Є багато аксесуарів, які вдало доповнюють модний образ. Одним із них можна назвати наручний годинник. Ця річ підкреслює статус, гарний смак свого власника. Щоб правильно обрати модель, потрібно враховувати безліч нюансів.

Покупки можна робити за допомогою Інтернету. На сайті годинники у Києві є на будь-який смак. Відвідувачі мають можливість порівняти характеристики годинників, їхню вартість і зовнішній вигляд. Правильно обрати аксесуар допоможуть 5 корисних порад.

Порада №1 - треба звертати увагу на матеріал, з якого виготовлений корпус предмета. Корпус аксесуарів може бути зроблений із нержавіючої сталі, титану, латуні чи дорогоцінних металів. Виробники також пропонують годинники, корпус яких виготовлений із пластмаси чи алюмінію. Ціна таких моделей доступна, але вони не дуже міцні. Матеріал для годинників повинен бути стійким до ударів та вологи.

Порада №2 - скло виробу має важливе значення. Від цієї деталі залежить зовнішній вигляд і довговічність предмета. Якісні моделі мають міцне скло, яке не б'ється і не деформується. Прекрасним вибором стануть моделі із сапфіровим або мінеральним склом. Такі матеріали не піддаються подряпинам, мають прекрасні зовнішні характеристики, не бояться впливу вологи.

Порада №3 - визначаємося з типом механізму. Найбільш популярними залишаються кварцові та механічні годинники. Існують також електронні, автоматичні моделі. Механічні предмети потрібно періодично заводити, щоб пружина була в робочому стані. Зараз можна придбати годинники, які мають додатковий автоматичний пристрій і самостійно працюють до 8 днів.

Джерело живлення кварцових годинників - це батарейка. Саме такі моделі можна назвати найбільш популярними, адже їх не треба заводити. Предмети дуже точні, можуть мати стрілочки або цифровий дисплей.

Порада №4 - наявність чи відсутність додаткових функцій. Сучасні годинники можуть не тільки показувати час, вони мають багато інших важливих функцій. Наприклад, в різних моделях є календар, будильник, підсвічування, хронограф. Виробники пропонують покупцям також аксесуари з термометром та компасом. Чим більше додаткових функцій має годинник, тим вищою буде його вартість.

Порада №5 - дизайн виробу. У продажу є спортивні, класичні моделі. Бізнесмени та ділові люди доповнюють свій модний образ за допомогою годинників, які оформлені в класичному стилі. Для тренувань та відпочинку чудово підійдуть спортивні моделі, або смарт-годинники. Для урочистих подій краще вибрати позолочені аксесуари. Вони вдало поєднуються із вишуканим одягом, підкреслюють статус свого власника.

Купуючи годинника, потрібно дивитися на його співвідношення вартості та покриття корпусу, враховувати форму, розміри, бренд. На сайті price.ua є чоловічі та жіночі аксесуари від відомих виробників. Тут вказані важливі характеристики предметів, є функціонал порівняння моделей.

Якщо використовувати корисні поради щодо вибору наручних годинників, можна вигідно придбати якісний та привабливий годинник. Звертайте увагу не тільки на його дизайн, але й на наявність чи відсутність додаткових функцій, матеріал виготовлення, тип механізму.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ