У Кличка кажуть, що МАФові "бандити" готують "проплачений мітинг"



Фото myvin.com.ua

Керівник Департаменту благоустрою КМДА Дмитро Білоцерковець заявляє, що власники мереж МАФів готують "проплачений мітинг" проти демонтажу кіосків 17 березня і погрожують перекривати вулиці.

Про це він написав у facebook.

"Планується організувати сьогодні о 14:00 проплачений мітинг МАФовиків-мережовиків під департаментом і КП "Благоустрій" (Дегтярівська, 31). На мітинг силою (орендарів) і за гроші планують вивести близько 200 осіб", - написав чиновник і виклав у мережу фото "переписки МАФовиків".

Білоцерковець нагадав, що за останні кілька днів комунальники демонтували 8 незаконних МАФів по вулиці Срібнокільській, проспекті Григоренка і вулиці Гагаріна.

"Ці МАФи належали одному з найбільш безпорядних мережевих МАФовиків Володимиру Соляру, який неодноразово використовував вогнепальну зброю і організовував найбільш радикальні сутички проти демонтажу незаконних МАФів", - написав чиновник.

Він висловить сподівання, що поліція втрутиться, якщо МАФовики перекриватимуть рух.

"Союзником і співорганізатором у Соляра буде виступати головний кришувальник незаконних МАФів на метро "Лісова" Олександр Сухарський, який також відзначився тим, що організував вогнепальний супротив проти демонтажу на Лісовій не так давно. Їх зв’язує те, що вони обоє є типовими "бандитами" з лівого берега у кращих традиціях 90-х. Через них ми не встигаємо демонтувати незаконні МАФи так швидко, як нам би цього хотілось", - додав Білоцерковець.

Він наголосив, що такими акціями владу не злякати, і незаконних МАФів нікому повертати не будуть.

"Демонтажі продовжаться", - підсумував чиновник.

Планируется организовать сегодня в 14.00 проплаченный митинг сетевиков мафовщики под департаментом и КП Благоустройство...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets 17 березень 2016 р.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ