На столичних комунальників чекає 2 місяці постійних перевірок



Чиновники Кличка обіцяють ходити з постійними перевірками, щоб у всіх районах і всіх дворах Києва був порядок. Фото КМДА

Столична влада має намір проводити перевірки роботи комунальників, щоб спонукати їх краще виконувати свою роботу у рамках двомісячника з благоустрою, що стартував 14 березня.

Про це повідомляє сайт міської влади.

Під час першої такої перевірки, один з керівників житлово-експлуатаційної дільниці Дніпровського району отримав догану за незадовільний стан дитмайданчика на бульварі Давидова.

"Зізнаюся, я очікував побачити значно гіршу картину, однак комунальникам вже зараз вдалося зробити чимало. Але недоліки є", – зазначив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Він переконаний, що подібні об’їзди районів спонукають як комунальників і районні служби, так і киян активніше долучатися до робіт із благоустрою. Тому керівництво мерії буде здійснювати їх систематично.

Пліс додав, що регулярними стануть і місячники з благоустрою.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, основним критерієм оцінки роботи комунальників стане оцінка членів комісії під час об’їздів територій.

"Кожен фахівець, який оцінюватиме райони, має звертати увагу на чистоту та впорядкованість дворів та зелених зон, стан доріг та відсутність звалищ. Особливу увагу, ми звертатимемо на дитячі та спортивні майданчики, безпеку та зручність їх елементів", – пояснив чиновник. 

Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко доручив головам районів прибрати та впорядкувати усі парки, сквери та дитячі майданчики під час двомісячника з благоустрою, який стартував 14 березня. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ