На Оболоні п’яний з сокирою поранив чоловіка і кидався на перехожих



Фото поліції

Правоохоронці затримали зловмисника, який сокирою поранив місцевого мешканця та погрожував фізичною розправою жінці-інваліду.

Як повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва, агресивного чоловіка затримали на вулиці Північній.  

Відзначається, що до поліції зателефонував 50-річний місцевий мешканець та сказав, що його вдарили сокирою по голові. Чоловіка відправили до лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму. Наразі його здоров’ю та життю нічого не загрожує.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що він допомагав своїй дружині-двірнику прибирати у дворі будинку. 

До них підійшов невідомий та почав розкидати сміття. Жінка зробила зауваження незнайомцю, а той штовхнув її на землю.

Дружину почав захищати чоловік, за що і отримав удар сокирою по голові. Після цього зловмисник побіг у невідомому напрямку.

Через декілька кварталів правопорушник натрапив на 49-річну жінку-інваліда із палицею та почав лаятися на неї.

Зловмисник згодом став замахуватися на жінку сокирою та кричати, що вб’є її. Але відпустив її. Киянка негайно повідомила в поліцію.

"Менше ніж за півгодини на вулиці Північна патрульні поліцейські разом із оперативними працівниками затримали зловмисника та вилучили у нього сокиру. За попередньою інформацією, на момент скоєння злочину чоловік перебував у тверезому стані", - йдеться в повідомленні.

З’ясувалося, що 33-річний затриманий у минулому відбував покарання за шахрайство, нанесення тілесних ушкоджень та погрози фізичною розправою.

Розпочато два кримінальні провадження: за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні правопорушення. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ