Поліція у Києві за півроку евакуювала 1260 авто



Фото auto.imgsmail

Патрульна поліція евакуювала в Києві 1 тисячу 260 автомобілів з липня 2015 року по січень 2016 року за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на відповідь на запит Управління патрульної поліції в Києві.

Кількість евакуйованих автомобілів у Києві за статтею 122 Кодексу про адміністративні правопорушення в липні 2015 року становить 8 одиниць, серпні – 13, вересні – 53, жовтні – 40, листопаді – 239, грудні – 441, січні 2016 року – 466 автомобілів.

У поліції нагадали, що перевищення швидкості більш ніж на 20 км/годину, порушення вимог дорожніх знаків і розмітки проїзної частини доріг, правил перевезення вантажів, буксирування транспортних засобів, зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги в русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, а також порушення встановленого для транспортних засобів заборони рухатися по тротуарах або пішохідних доріжках, тягне накладення штрафу в розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів.

Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко обвинуватив патрульну поліцію в невиконанні своїх обов'язків із боротьби з незаконним паркуванням автомобілів

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ