На Київщині п’яний водій протаранив автомобіль патрульних. ФОТО



У селі Демидів Вишгородського району громадяни затримали п’яного водія, який на швидкості в’їхав в автомобіль патрульних поліцейських, що несли службу.

У результаті один патрульний отримав тілесні ушкодження, повідомляє Патрульна поліція у facebook.

Аварія сталася близько 23:50 12 березня, на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Тараса Шевченка.

"Під час патрулювання селом з увімкненими приблисковими маячками, в задню праву частину автомобіля поліцейських на швидкості в’їхав "ВАЗ 2107", в результаті чого автівка з правоохоронцями перекинулась на лівий бік", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП постраждав водій – 25-річнй лейтенант поліції.

 Фото поліції

Службове авто отримало механічні ушкодження.

Після зіткнення водій намагався завести своє авто та втекти з місяця скоєння ДТП.

Завадили цьому небайдужі громадяни. Вони також допомогли правоохоронцям вибратися з перекинутого службового авто.

Фото поліції

За словами очевидців, водій автомобіля "ВАЗ" без увімкненого світла фар та на швидкості близько 70 км/год виїхав з іншої вулиці.

Водійського посвідчення чоловік при собі не мав. Від проходження медичного огляду у Вишгородській лікарні підозрюваний відмовився.

"В акті медичного огляду лікарі зафіксували різкий запах алкоголю та інші ознаки явного алкогольного сп’яніння. За результатом пройденого медичного огляду, працівники поліції несли службу в тверезому стані", - йдеться в повідомленні.

Вказане повідомлення зареєстроване в Журналі єдиного обліку Вишгородського відділу поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ