Кличко вирішив створити "Офіс реформ" у Києві



Фото прес-служби мера

У Києві буде створено "Офіс реформ", який впроваджуватиме ключові процеси перетворень у столиці.

Про це на зустрічі з представниками компаній-членів Американської торгівельної палати в Україні заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.  

"Ми зосереджені на тому, щоб зробити столицю містом технологічним в управлінні – коли інновації та високі технології допомагають місту стати по-справжньому комфортним для його мешканців і гостей. І наше прагнення – вивести місто Київ на світовий рівень розвитку. Для цього, зокрема, ми розробили план створення у Києві окремої групи управлінців, так званий "Офіс реформ"", - сказав мер.

Він пояснив, "Офіс Реформ" буде окремою організаційною структурою поза межами КМДА і фінансуватиметься за рахунок донорських коштів.

"Співробітники "Офісу реформ" – це проектні менеджери, найкращі фахівці з приватного сектору, які розробляють реформи, здійснюють їх планування, виконують необхідне погодження і затвердження, й потім – супроводжують втілення", – додав Кличко.

"Офіс Реформ" підпорядковуватиметься "Стратегічній раді", до складу якої входитимуть мер, перший заступник голови КМДА та секретар Київради. "Стратегічна рада" ухвалюватиме всі рішення, необхідні для виконання в КМДА.

Передбачається також створення Експертної ради (на громадських засадах, з представниками міжнародної спільноти та МФО), яка підтримуватиме "Офіс реформ" у розробці концепцій стратегічних реформ і контролюватиме їх реалізацію.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ