Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/56ded3a5e132b/
Українська правда
Київ

У Києві відкрили оновлений Міст закоханих. ФОТО

08.03.2016  14:29


Фото eva.ru

8 березня у столиці відбулося відкриття оновленого Мосту закоханих.

Про це у facebook повідомив керівник КП "Київські парки" Денис Півнєв.

"У Києві й день весни, відкрили спільно з Гариком Корогодським оновлений Міст Закоханих! Це був локальний краудфандінговий проект по збору коштів на відновлення покриття мосту. Кожна дощечка – це не тільки персональне зізнання в любові, а й значний внесок в нові традиції міських проектів", - написав він.

Фото з facebook  

Півнєв додав, що у цьому проекті все вдалося якнайкраще, тому анонсував нові краудфандінгові ініціативи та нові цікаві проекти.

Фото з facebook 

Як відомо, на початку лютого столична влада та бізнесмен Гарік Корогодський ініціювали капремонт Моста закоханих у Києві.

У рамках проекту "Місто закоханих" 320 старих дощок настилу замінили на букові, які служитимуть 50 років, з освідченнями коханим і рідним.

Долучитися до проекту могли усі охочі. Вартість дошки становила 1 тисячу гривень (вартість дощок з 1 по 10, 13-ої, 69-ої, 169-ої та 269-ої - 5 тисяч гривень).

Отримані кошти (грошову різницю – ціна продажу дошки і її собівартість) перерахували у благодійний фонд "Життєлюб" на будівництво безкоштовного літнього кінотеатру для пенсіонерів.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.