У Києві за рік демонтували 3,8 тисячі незаконних рекламоносіїв



Фото abcnews.com.ua

За 2015 рік у Києві було демонтовано 3 800 незаконних рекламних носіїв, що втричі перевищує показники попереднього року.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю "Укрінформу".

"КП "Київреклама" торік перерахувало до міського бюджету 152 мільйони гривень. З одного боку, це набагато краще, ніж було до того, але, якщо відверто, ми можемо як мінімум вдвічі збільшити ці надходження, якщо наведемо лад з рекламою", – зазначив він.

Кличко додав, що йому не подобається, що Київ сьогодні нагадує "якусь строкату ковдру", бо "місто повинне показувати свою архітектуру, самобутність, а не рекламні щити, та ще й встановлені незаконно".

Фото з facebook КП "Київреклама"


Мер зазначив, що сьогодні столична влада також намагається знайти підтримку для комунальних підприємств у правоохоронних структур, поліції при наведенні ладу з зовнішньою рекламою і декларує прозорі правила, щоб не було звинувачень у зловживаннях з розміщенням реклами.

"Поки що такі нарікання є, і наше завдання на нинішній рік – навести лад у цьому питанні, зменшити кількість носіїв і отримувати відповідні надходження до бюджету столиці", – підкреслив Кличко.
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ