У суботу ввечері можуть закрити 3 станції метро через футбол



Фото метрополітену

КП "Київський метрополітен" попереджає про можливе обмеження входу на станції "Олімпійська", "Палац спорту" та "Площа Льва Толстого" 5 березня.

Про це повідомляє facebook-сторінка підземки.

Відзначається, що можливі зміни пов’язані з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Дніпро" (Дніпропетровськ), що розпочнеться о 17:00.

"Після закінчення футболу, з метою належного забезпечення перевезення уболівальників, можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій "Олімпійська", "Палац спорту" та "Площа Льва Толстого"", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє сайт поліції Києва, правоохоронці посилять заходи безпеки 5 та 6 березня під час матчів чемпіонату України між командами Прем’єр-ліги "Динамо" (Київ) і "Дніпро" (Дніпропетровськ), а також між "Олімпік" (Донецьк) і "Зоря" (Луганськ).  

"Працівники структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в місті Києві підсилять наряди в центральній частині столиці та на прилеглих до стадіонів територіях. На вулицях міста будуть нести службу 650 та 115 правоохоронців відповідно", - йдеться в повідомленні.

Столична поліція закликає вболівальників поводитися цивілізовано та не порушувати громадський порядок.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ