Киян просять долучитися до проектування 8 міських парків



Фото elitepro.kh.ua

КП "Київський центр розвитку міського середовища" розпочинає проектування низки столичних парків. Долучитися до цього закликають усіх мешканців.

Про це у facebook повідомив директор комунального підприємства Денис Півнєв.

За його словами, мова йде про парки: Солом’янський ландшафтний, Наводницький, "Юність" (Святошин), Кадетський Гай, Наталка, ДШК, імені Пушкіна та "Нивки".

"Проектанти вже працюють, є концепції, напрацювання, але роботи ще безліч. Тому ми просимо вас про допомогу та запрошуємо до участі! Нам потрібні ваші знання територій парків та ідеї по їх наповненню", - написав Півнєв.

 

Активістам пропонують утворити робочі групи по кожному парку, де вони зможуть спільно з архітекторами планувати розвиток зеленої зони та контролювати хід розробки проектів.

"Запрошую як старих знайомих, так і нові обличчя! Ми відкриті до всіх і зі всіма знайдемо спільну мову! Зараз закладається майбутнє парків, тому давайте зробимо їх такими, про які ми всі мріємо!", - закликав Півнєв.

Охочих долучитися до проектування парків чекають у Департаменті містобудування та архітектури на вулиці Хрещатик, 32, а також у соцмережах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ