Uber запевняє, що працюватиме в Україні відповідно до закону



Фото avito.ru

Міжнародний сервіс пасажирських автоперевезень Uber заявляє, що працюватиме в Україні відповідно до місцевого законодавства і підтримуватиме конкуренцію на ринку перевезень.  

Про це "Українській правді. Київ" повідомили у прес-службі компанії.

"Uber в Україні буде працювати відповідно до місцевого законодавства. ..Тільки з індивідуальними підприємцями і юридичними особами, які матимуть всі необхідні документи для здійснення своєї діяльності, в тому числі ліцензію. Uber буде представлений місцевою юридичною особою і буде управлятися командою місцевих фахівців", - йдеться в повідомленні.

При цьому у сервісі наголосили, що офіційні умови (тарифи і умови співпраці з водіями-партнерами) роботи Uber в Україні будуть оголошені в день запуску сервісу.

"Ми підтримуємо конкуренцію. Ми вважаємо, що вона йде на користь споживача. Uber надає доступний, надійний і безпечний спосіб переміщення по місту. У нас немає завдання зруйнувати ринок перевезень", - йдеться в повідомленні.

У сервісі наголосили, що Uber  значно розширює ринок, створюючи додатковий попит на поїздки, що надає можливість додаткового легального заробітку для сотень водіїв.

"Гроші за поїздки стають частиною місцевої економіки і додатковим джерелом для податкових надходжень. Усі розрахунки за поїздки відбуваються виключно за безготівковим розрахунком, що гарантує прозорість", - наголосили в Uber.

Як відомо, Uber – це технологічна платформа, яка з'єднує користувачів і водіїв.

Автомобілісти, долучені до сервісу, можуть підбирати пасажирів, які зареєстровані, як пасажири.

Додаток Uber  встановлюють на смартфон, він визначає місце розташування пасажира і пропонує список водіїв, які перебувають поблизу, із зазначенням тарифу.

Додаток також відстежує переміщення авто від місця посадки до кінцевого пункту, в якому з картки пасадира автоматично спишуть гроші.

Частину коштів забирає собі Uber, решта залишається водію.

Як відомо, вранці 25 лютого близько двох сотень таксистів та операторів таксі влаштували акцію протесту під Київською адміністрацією проти запуску Uber.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ