"Київміськбуд" на годину влаштував страйк. Це попередження для влади. ФОТО



Тут і далі фото з сайту "Київміськбуду"

23 лютого будівельники "Київміськбуду" влаштували попереджувальний страйк – на всіх 54 будівельних об'єктах компанії  на одну годину зупинили роботу.

Про це повідомляє сайт компанії.

"Страйк попереджувальний. Забудовники вимагають від столичної влади, міліції та Мінюсту захистити законні будівництва від свавілля. Через напади так званих "тітушек", будівельна галузь опинилась на межі колапсу", - йдеться в повідомленні.

У "Київміськбуді" кажуть, що псевдоактивісти б’ють робітників, трощать огорожі і нищать дорогу будівельну техніку.

 

"Минулого року роботу будівельників у Києві блокували понад 80 разів. Мова йде про законні будівництва, на які у забудовника є всі дозвільні документи", - йдеться в повідомленні.

 

Як відомо, нещодавно у Києві розгорнувся черговий будівельний скандал.  

Мешканці Святошинського провулку, 2 виступають категорично проти будівництва "Київміськбудом" 25-поверхового житлового будинку у дворі їх будинку.

За словами жителів, звести висотку хочуть на земельній ділянці раніше виділеній під будівництво дитячого садка. Для цього навіть змінили адресу на вулицю Святошинську. 

18 лютого жителі Святошинського провулку, 2 заявили, що їх побили тітушки забудовника.

Водночас ПАТ "ХК "Київміськбуд" наголошує, що будівництва на вулиці Святошинській відбувається законно. Компанія оприлюднила документи, що підтверджують законність робіт. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ