E-Katalog: анонсовані нові широкоформатні принтери Canon Arizona ®

23.02.2016  14:21 __ PROMOTED


Всесвітній успіх планшетних принтерів серії Oce Arizona створив сприятливі умови для розробки нових, вдосконалених моделей Arizona 4-го покоління. 25 січня 2016 року компанія Canon оголосила про глобальний запуск продажів нових принтерів для широкоформатного друку.

Продовження успіху

З моменту запуску в продаж Oce Arizona 250 GT у 2007 році принтери серії отримали 50 галузевих нагород. Це визнання галузевими експертами знаходить відображення і у споживачів. Так, по всьому світу було продано понад 5 тис. пристроїв. Нове покоління принтерів середньотиражного друку Oce Arizona, як прогнозується, продовжить успіх серії.

Знайти інші моделі принтерів фірми Canon, дізнатися і порівняти ціни, прочитати описи, ви можете, відвідавши сайт E-Katalog.

Нові можливості

У новій 1200-ї серії планшетних принтерів Oce Arizona покращена якість друку в порівнянні з попередніми моделями. Шестикольорові принтери Arizona — поєднання п'єзоелектричної технології побудови зображень Oce VariaDot і посиленої, міцної планшетної конструкції.

Апгрейд до серії широкоформатних ультрафіолетових принтерів надасть можливість охопити більшу кількість жорстких і гнучких носіїв, в тому числі і пористих. У новинки додані пневмоопори, які спростять орієнтування і установку жорстких носіїв. Ультрафіолетові лампи 3-го покоління в меншій мірі виділяють теплову енергію. Це дозволить досягти більшої свободи в роботі з теплочутливими матеріалами.

 

Варіанти конфігурації

Нові принтери Canon серії 1200 пропонуються з чотирма, шістьма і вісьма колірними каналами. Надана можливість друкувати прозорими і білими фарбами для імітації ефекту лакування. Обсяг краплі чорнила становить 6-42 pl. Пристрої доступні в трьох конфігураціях і двох форматах:

  • 1240 GT, 1240 XT;
  • 1260 GT, 1260 XT;
  • 1280 GT, 1280 XT.

Версія GT має розмір робочого простору 125 на 250 см, XT - 250 на 308 см. Як доповнення передбачена опція, що дозволяє друкувати на матеріалах шириною до 220 см.

Вартість новинок поки не оголошена. Перший показ серії 1200 відбудеться в США на виставці ISA Expo, яка запланована на 21-23 квітня цього року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ