У Києві стартує фестиваль вторсировини та фану

20.02.2016  09:46 __ Ірина Балачук


Фото womanway.online

20 лютого у столиці стартує фестиваль Green Fun Fest, який має на меті популяризувати роздільний збір сміття і повторне його використання.

Про це повідомляють організатори у facebook.

"Ми затіяли цей захід, бо більшості з нас сортувати вдома відходи і сміття без видимих результатів сумно. Але заради допомоги іншим ми раптово розбираємо шафи, здаємо макулатуру і кришки, прибираємо парки з друзями.

Фото з facebook

Ідея фесту в тому, щоб об’єднати зусилля та ідеї звичайних людей, екоактивістів, "зелених" компаній у сфері еко і цивілізованого поводження з відходами", - кажуть організатори.

Гості фестивалю зможуть знайти відповіді на запитання, що, як і для чого сортувати в умовах відсутності необхідних держаних програм у цій сфері, як відмовитись від целофану і пластику, отримати поради, як зекономити на упаковці товарів тощо.

Фото toysew.ru

Для цього виступатимуть більше 25 спікерів, які знають, як правильно поводитися з відходами, "щоб мрія про чисту і красиву країну збувалась уже зараз".

 Фото etsy.com 

"Вони доведуть, що пластик, скло, папір – не сміття доти, доки їх не змішали зі шкірками від картоплі та залишками кефіру", - наголошують організатори.

Захід проходитиме у просторі Izone на вулиці Набережно-Луговій, 8 з 11:00 до 23:00. 

Вартість квитків 50 гривень.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ