"Київпастранс" запустив сервіс для скарг на погану роботу транспорту



Фото kakprosto.ru

КП "Київпастранс" запустило онлайн-сервіс "Пасажирський контроль", за допомогою якого можна поскаржитися на незадовільну роботу комунального громадського транспорту.

Про це повідомляє сайт підприємства.

"Зазначимо, що проект носить опитувальний характер та направлений на підвищення якості надання транспортних послуг і стосується виключно роботи автобусів, трамваїв та тролейбусів КП "Київпастранс"", - йдеться в повідомленні.

Поскаржитись можна: на бруд у транспорті, відсутність стандартних маршрутних покажчиків на рухомому складі (№ маршруту, кінцеві пункти); поламані пасажирські сидіння, освітлення салону, компостери; некоректну поведінку водія; не оголошення зупинок громадського транспорту; невидачу квитків водієм; некоректну поведінку кондуктора; невидачу квитків кондуктором.

Фото з facebook 

Надіслати скаргу можна у розділі "Пасажирський контроль" через кнопку "надіслати повідомлення".

У скарзі треба вказати дату та час виявлення недоліку, № маршруту, вид транспорту, бортовий або державний номер рухомої одиниці та сам недолік.

 Скриншот з сайту

"Усунення недоліків у роботі наземного громадського транспорту буде виконуватись в стислі терміни, але залежати від складності та трудоємності технологічного процесу", - підсумували у "Київпастрансі".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ