У суботу центр Києва охоронятимуть 4 тисячі поліцейських



Фото НПУ

20 лютого – у день вшанування героїв Небесної сотні – правопорядок у Києві забезпечуватимуть майже 4 тисячі правоохоронців.   

Про це на брифінгу 19 лютого заявив начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко, повідомляє сайт НПУ.

Він відзначив, що Київської адміністрації уже надійшло 8 заявок щодо проведення масових заходів від різних політичних сил та громадських організацій.

"В основному заходи відбуватимуться на Майдані Незалежності, біля Жовтневого палацу та на Європейській площі. Серед запланованого – зібрання, мітинги та хода. Загалом для охорони публічної безпеки буде задіяно до 4000 працівників столичної поліції та приданих сил з інших регіонів, зокрема, 600 представників добровольчих батальйонів", - сказав він.

Також, за словами Крищенка, будуть організовані добові чергування кінологів зі службовими собаками та бойові чергування шести груп спеціалістів вибухотехнічної служби.

А за необхідності буде проводитися перевірка документів громадян та поверхневий огляд речей, що передбачено законом про Нацполіцію.

Крищенко закликав киян та гостей столиці із розумінням поставитися до таких посилених заходів безпеки. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ