На Льва Толстого демонтували незаконний літній майданчик ресторану. ФОТО

19.02.2016  15:12 __ Ірина Балачук


Фото з facebook Dmitriy Belotserkovets

У Голосіївському районі на вулиці Льва Толстого за участі поліцейських демонтували майданчик біля ресторану, на який лише за останній рік надійшло близько сотні скарг.

Про це повідомляє сайт Нацполіції Києва.

"Із початку роботи кафе до чергової частини Голосіївського управління поліції почали надходити повідомлення від мешканців будинку, які скаржилися на порушення тиші, продаж алкоголю неповнолітнім та реалізацію цигарок без акцизних марок", - йдеться в повідомленні.

Фото поліції

Відзначається, що правоохоронці з керівником закладу проводили профілактичні бесіди щодо недопущення порушення режиму тиші та складали адміністративні протоколи.

"Наприкінці 2015 року стало відомо, що у кафе працюють ігрові автомати. Поліцейські при проведенні процесуальних дій вилучили близько 15-ти одиниць обладнання для організації азартних ігор", - йдеться в повідомленні.

Фото поліції

Як повідомив "Українській правді. Київ" директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець, мова йде про літній майданчик ресторану "Нікольський" (раніше Лепса) на Льва Толстого, 25.

"Це майже капітальна споруда. Ми її демонтували 3 дні. Збудована вона була кілька років тому, і відразу викликала низку скарг мешканців. Згодом з’ясувалось, що там ще й діє підпільне казино. Ми демонтували, бо по документах це сезонний майданчик – його мали прибрати власники після літнього сезону, але цього не зробили", - сказав Білоцерковець.

Він відзначив, що найближчим часом така ж доля чекає на прибудову ресторану Eshak на великій Васильківській, 85-87.

Наразі слідчий відділ Голосіївського управління поліції розслідує кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України у ресторані "Нікольський".

Українська права. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ