Київводоканал відрізав від каналізації ЖК "Перспектива"



Фахівці ПАТ "АК "Київводоканал" виявили і ліквідували самовільне підключення забудовника житлового комплексу на вулиці Драйзера, 40 до каналізаційних мереж сусідньої школи. 

Про це повідомили у прес-службі водоканалу.

"Загалом ліквідовані 3 самовільні врізки в оглядових колодязях, які розташовані за зовнішнім периметром паркану будівництва. Водночас доступу для обстеження до наявних інженерних мереж, які розташовані у межах паркану, у працівників "Київводоканалу" немає", - йдеться в повідомленні.

 Наразі ЖК "Перспектива" без каналізації 

Відзначається, що ще у березні 2015 року забудовник отримав технічні умови з рекомендаціями на проектування подальшого підключення новобудови до каналізаційного колектора на вулиці Оноре де Бальзака та виконання санації окремої ділянки колектора.

"Однак наразі технічні умови на каналізування не виконані. А забудовник підключив свій об‘єкт до шкільних мереж, які мають обмежену пропускну здатність і не розраховані на прийом стоків багатоповерхового житлового комплексу", - йдеться в повідомленні.

 І поки жодних перспектив 

У "Київводоканалі" наголосили, що без виконання технічних умов новобудова не зможе бути підключена до інженерних мереж, а отже її мешканці навіть після заселення не можуть розраховувати на забезпечення безперебійними послугами. 

Як відомо, за адресою вулиця Драйзера , 40 зводиться ЖК "Перспектива" (Рон-Стоун Анатолія Войцеховського).

На сьогоднішній день будівництво триває, жодна секція ЖК наразі не заселена.

Фото водоканалу

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ