У Кличка за сніг і сміття оштрафували підприємців на 114 тисяч гривень



Фото mignews.com.ua

З початку року за порушення правил благоустрою столична влада наклала штрафів на суму 113 тисяч 730 гривень, з них штрафи за неприбраний сніг – 87 тисяч 720 гривень.

Про це заявив заступник голови Київської адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

"З початку року відбулося три засідання Адміністративної комісії при КМДА, яка розглянула 292 протоколи стосовно порушень Правил благоустрою у Києві. З них майже сотня протоколів складена за неприбраний сніг", – сказав чиновник.

Він відзначив, що серед порушників є такі, хто не вивозив сміття, розміщував торгові майданчики, ігноруючи правила благоустрою та безпеки.

Пантелеєв наголосив, що величина стягнень розглядається індивідуально і зростає у випадку, коли порушник вперто не виконує вимоги міської влади щодо наведення порядку на території.

"Коли власник чи орендар систематично здійснює правопорушення, не робить жодних висновків і не виправляє ситуацію, комісія може накласти максимальний штраф", – розповів заступник голови КМДА.

Як відомо, що штраф за порушення правил благоустрою міста Києва фізичною особою-підприємцем складає від 850 до 1700 гривень, для фізичної особи – від 340 до 1360 гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ